mofs_2016

Movement Of Sweden 2016

Succéen från förra året är tillbaka. Ta chansen att träna med några av världens bästa utövare tillsammans med folk i från hela Sverige. En hel helg med Parkour/Freerunning, Tricking, Street Workout & Breakdance under ett och samma tak.

Helgen kan ses som som en blandning mellan en mässa och ett läger – fri träning hela tiden, men möjlighet till valbara pass för alla olika nivåer och rörelser. Funktionärer som också är duktiga utövare/ledare kommer alltid att finnas på plats som är redo att hjälpa till ifall så önskas. Exempel på valbara pass under helgen är: Tricking grundrörelser, How to muscle up, Parkour basics, Cork workshop, How to windmill.  Alla mellan 10 och 100 år är välkomna, för att sova över krävs det att man ska fylla 13 år i år.

Några namn som kommer är bland annat Alfred Scott, Bailey Payne, Remi Girad, Benjamin Towles, Farid Zitoun, Storror, Alexander Andersen och många många fler!!!

4-6 November är det som gäller och biljetter köper ni genom att klicka här!!! Mat, Sovplats och träning hela helgen ingår i priset!

Nytt för i år är att tjejer kommer smygstarta helgen med att ha anläggning för sig själva torsdag till fredag. Alltså 3-4 November. Biljetter till det och dubbelbiljett för båda eventen köper ni genom att klicka här!!!

mofsgirls

Hemsida: http://mofs.rocks

Facebook: https://www.facebook.com/events/532798746905198/

Girls Jam: https://www.facebook.com/events/243192432714665/