TRICKING SM 2015

Den 29 Augusti avgörs det andra officiella svenska mästerskapet i Tricking. Då ska 16 av Sveriges bästa utövare battla i Fryshuset, Stockholm, för att se vem som tar hem titeln ”Sveriges bästa trickare”

Du läste rätt, det är gratis inträde för att kolla på Tricking SM 2015. Allt du behöver göra är att vara på rätt plats, på rätt tid. Den 29 Augusti klockan 15:00 börjar tävlingen – Insläppet sker 14:30!

I Tricking så battlar man 1vs1, då gäller det att överträffa sin motståndares tricks/combos genom att göra ännu svårare/snyggare/kreativare tricks. Den som vinner sin battle går vidare i slutspelsträdet och för att vinna krävs det att man tar sig igenom åttondelsfinal, kvartsfinal, semifinal och den slutliga finalen!

För att få tävla måste man genomgå ett videokval, där 3 domare utser vilka 16 svenska trickare som ska få chansen att battla om titeln ”Sveriges bästa trickare 2015”. Videokvalet pågår fortfarande och avslutas den 12 Augusti. Är du intresserad av att tävla så anmäler du dig genom att klicka här!

En sak är säkert. Det kommer gå hett till på golvet i Fryshuset, Stockholm, framför ett stort publikhav… ses där!

Facebook-eventet hittar du genom att klicka här!

Nedan kan du se en video från 2013 års inofficiella Tricking SM: